AC . Chievo Verona
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Következik :
Fiorentina
     
szavazás
Vége
Szerinted a szezon végén milyen helyezést érünk el?

1-7. (3 / 13%)
8-12 (11 / 48%)
12-17 (7 / 30%)
Kiesünk (2 / 9%)

Szavazatok száma: 23

Létrehozás időpontja:
2012-09-27 17:03:50

Szavazás lezárva:
2017-08-22 12:28:29


Lezárt szavazások
     
óra
     
Büszkeségünk
Adrian Stoian
     
Látogatottság
Indulás: 2006-01-03
     
Előzetes/Eredmények
Előzetes/Eredmények : Bátraké a szerencse - Isteni segítséggel

Bátraké a szerencse - Isteni segítséggel

  2012.10.08. 18:09

Megszakadt a nagyon rossz sorozatunk!

ChievoVerona-Sampdoria 2-1
Gólok: Théréau (47), Maresca (73), Di Michele (87)
ChievoVerona: Sorrentino, Sardo (Frey), Dainelli, Cesar, Dramé, Guana, Rigoni L., Hetemaj, Théréau (Samassa), Stoian (Jokic), Di Michele.
Sampdoria: Romero, Berardi, Rossini, Costa, Poulsen (Soriano), Munari, Maresca, Obiang (Icardi),  Kristicic (Tissone), Estigarribia, Maxi Lopez.
Sárga lap:  Guana (C), Frey (C), Krsticic(S), Tissone(S)


Miután Di Carlo helyére Corinit helyezték, lehetett sok cikkben olvasni, hogy átalakul minden. Ez nem csak a taktikákban, hanem a csapat-összeállításban is megmutatkozott. Corini nagyon bátrat húzott, alig 5 napja volt arra, hogy összekapja a csapatot. Általában a bevált kezdőt szokták ilyenkor alkalmazni. Ám az új mester szinte teljesen más felállást hozott, más emberekkel. Bátor húzás volt az ifjú Stoiant berakni a kezdőbe, illetve az eddig még nem is játszó Guanat is a középpálya tengelyébe. De azt hiszem ők voltak a legnagyobb mozgató rugók, amelyek elvezettek a győzelemhez minket! 4-3-3 -as felállás volt, Thereau a csatárokat irányította, láthattunk tőle szép cseleket és egy okos gólt. A Sampdoria néha-néha elérte a 16-osunkat, de Sardo (amíg a pályán volt), Dramé Cesar, Dainelli a helyén voltak, úgy ahogyan Sorrentino is. Rigoniból hihetetlen irányító-középpályás lett. A kommentátor (sok hiba mellett) jól mondta, hogy Luca-n minden támadás végig fog menni.

De a győzelemhez több tényező is kellett. Néha mutatták Corinit is. Én nagyon láttam benne a lelkesedést azt, hogy ő a csapattal a csapatban van (persze Di Carlo is ezt tette). Jó volt hallani a szurkolókat. A kommentátor úgy kezdte, hogy nem sokan jöttek ki a meccsre a rossz sorozat miatt. Mégis ennyire hangosnak őket még nem hallottam. Érezni lehetett a lelkesedést, és tényleg a közönség volt a 12. ember. És azért nem semmi, hogy a North Side-os transzparensek mellett ott volt a "Grazie Mimmo" felirat is!

A csapat lényegében jó volt. Egyedül Hetemaj oldalát tartottam veszélyesnek, mert sok hibát vétett, de néha Dramé is. Már arra is gondoltam, hogy ki fogják állítani. A védelemnek 8-as osztályzatot adok, a középpályának 7-est míg a támadó-részlegnek 8-ast. A meccs emberét nehéz megmondani. Erre van egy pár jelöltem, Stoian, Thereau, Guana, Rigoni. De úgy gondolom, hogy Thereau nélkül (még ha más lövi a gólt is), nem nyertünk volna. Így az én szememben ő lett ennek a meccsnek a játékosa.

A meccsen volt egy érdekes és vitatott jelenet. Amikor Frey odacsúszott Obiang felé. Frey először a labdát találta el, utána sajnos a Samp játékos sípcsontját, Obiang a földön fekve maradt, a bíró továbbot intett. Guana ránézett és továbbpasszolta. Ebből pedig érkezett a gól, vagyis egy nagyon szerencsés találat Di Michele részéről, amit innen is köszönünk Romero-nak! Most lehet kérdezni, hogy miért nem rúgták ki a labdát. Egyrészt ez nem volt kötelező, másrészt az elején én azt hittem, hogy ebből hordágy lesz, de érdekes módon 2 perc múlva mintha semmi baja nem lenne lesétált. Igen, ettől még fájhatott abban a pillanatban, de a bírónak jól látta (3 méterre volt az esettől), hogy nem volt benne semmi szándékosság. Az már más kérdés, hogy Romero hogy engedhette be ezt.

A cserékben is újított Corini. Amikor Stoian helyére Jokicot hozta, azt hittem, hogy félreolvastam. Mivel Frey és Dramé is a pályán volt, nem tudtam, hogy mit akar vele. Azután jött egy tank is a pályára, Samassa néven. Hihetetlen, hogy milyen fizikuma van. És a második gólban benne is volt.

Thereaunak és Di Michelenek is nagyon hiányzott ez a gól. Jót tett nekik. Főleg Di Michelenek, aki sorra hagyta ki a 100%-os helyzeteket.

A meccs végén az az öröm, ami a játékosaink szemében volt, az felemelő volt, és az is (legalábbis nekem úgy tűnt), mintha Corini megkönnyezte volna ezt a győzelmet!

Még több ilyet! Forza Chievo!

     
Impresszum

Már van facebook oldalunk is! A neve: Tifosi Ungeheresi del Chievo

Gyertek fórumozni! Nem kell, hogy a Chievonak szurkolj. :) (SG fórum)

Ha van valami észrevételed, vagy akarsz írni egy cikket akkor írj!: ezekiel212@freemail.hu

Forza Chievo!

     
szerkesztő:
     
Grafikai segítő:
     
Barátok
     
szavazás
Ki lesz a gólkirály a 2016 / 2017-es szezonban
Tippeld meg, ki lesz a házi gólkirály a 2016 / 2017-es szezonban

Riccardo Meggiorini
Valter Birsa
Roberto Inglese
Lucas Castro
Sergio Pellissier
Antonio Floro Flores
Fabrizio Cacciatore
Nicola Rigoni
Vittorio Parigini
más
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
A hónap játékosa:
Valter Birsa
     
Vélemény
Lezárt szavazások
     
A meccs játékosa
Cyril Thereau
     

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!