AC . Chievo Verona
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Következik :
Fiorentina
     
szavazás
Vége
Szerinted a szezon végén milyen helyezést érünk el?

1-7. (3 / 13%)
8-12 (11 / 48%)
12-17 (7 / 30%)
Kiesünk (2 / 9%)

Szavazatok száma: 23

Létrehozás időpontja:
2012-09-27 17:03:50

Szavazás lezárva:
2017-08-22 12:28:29


Lezárt szavazások
     
óra
     
Büszkeségünk
Adrian Stoian
     
Látogatottság
Indulás: 2006-01-03
     
Előzetes/Eredmények
Előzetes/Eredmények : Ez is elég. Még...

Ez is elég. Még...

  2012.10.24. 15:40

ChievoVerona-Fiorentina 1-1
Gólok: Théréau (17), G. Rodriguez (18)
ChievoVerona (4-3-3): Sorrentino, Frey, Dainelli, Andreolli, (Farkas), Dramé, Guana, Rigoni L., Hetemaj, Luciano (Stoian), Théréau, Di Michele (Jokic).
Fiorentina (3-5-2): Viviano, Roncaglia, Rodriguez, Tomovic, Cuadrado (Ljajic), Romulo (Migliaccio), Pizzarro, Borja Valero, Pasqual, Toni (El Hamdaoui), Jovetic. All. Montella
Sárga lap: Dramé, Jokic, Pizzarro, Roncaglia


Miután Corini remekül bemutatkozott és az egy hét pihenő leteltével, egy kemény ellenféllel kellett szembenéznünk. A Fiorentina a nyáron teljesen megváltozott. Nagyon jó csapat lett. Corini egy nehéz sorozatba csöppent bele, eddig jól teljesít, hiszen a megszerezhető 6 pontból 4-et meg is szerzett a csapat.

Thereau és Di Michele feladata volt a kapu bevétele, míg Luciano, Guana, Rigoni és Hetemaj feleadata a védekezés és a támadások előkészítése. A biztos fal pedig Frey, Dainelli, Andreolli, Dramé négyesből állt.

Elég hamar megszereztük a vezetést, Luciano-csapatkapitány remek labdáját Thereau tette a hálóba. Meg kell dícsérni a veterán Lucianot, aki még mindig a csapat motorja! Rengeteg jó elfutása, csele és beadása volt a meccsen. Sajnos a végére lesérült. A középpályán Guana volt számomra a legnagyobb meglepetés, aki nagyon higgadt volt és jól játszott. A védelembe végre visszatért Andreolli, akinek volt egy-két furcsa megoldása, de összeségében jól játszott. A Fiorentinának voltak lehetőségei, egyik érdekes jelenet Thereau gólja után két percel volt, amikor a szöglet megtalálta az arra tévedt Fiorentina játékost... Sorrentino egyébként jól védett!

Néhány helyen azért nem ártana javítani. Úgy a 60. perctől kezdve olyan érzésem volt, mintha feladtuk volna, de szerencsére nem így volt. Amikor Jokicot becserélte Corini nem értettem, miért. De már a Sampdoria ellen is így volt. Csatár helyett szélső védő (így 3 szélső védőnk a pályán). Mint kiderült Jokic nagyon jó csatárnak is...

Forza Chievo!

     
Impresszum

Már van facebook oldalunk is! A neve: Tifosi Ungeheresi del Chievo

Gyertek fórumozni! Nem kell, hogy a Chievonak szurkolj. :) (SG fórum)

Ha van valami észrevételed, vagy akarsz írni egy cikket akkor írj!: ezekiel212@freemail.hu

Forza Chievo!

     
szerkesztő:
     
Grafikai segítő:
     
Barátok
     
szavazás
Ki lesz a gólkirály a 2016 / 2017-es szezonban
Tippeld meg, ki lesz a házi gólkirály a 2016 / 2017-es szezonban

Riccardo Meggiorini
Valter Birsa
Roberto Inglese
Lucas Castro
Sergio Pellissier
Antonio Floro Flores
Fabrizio Cacciatore
Nicola Rigoni
Vittorio Parigini
más
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
A hónap játékosa:
Valter Birsa
     
Vélemény
Lezárt szavazások
     
A meccs játékosa
Cyril Thereau
     

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!