AC . Chievo Verona
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Következik :
Fiorentina
     
szavazás
Vége
Szerinted a szezon végén milyen helyezést érünk el?

1-7. (3 / 13%)
8-12 (11 / 48%)
12-17 (7 / 30%)
Kiesünk (2 / 9%)

Szavazatok száma: 23

Létrehozás időpontja:
2012-09-27 17:03:50

Szavazás lezárva:
2017-08-22 12:28:29


Lezárt szavazások
     
óra
     
Büszkeségünk
Adrian Stoian
     
Látogatottság
Indulás: 2006-01-03
     
Előzetes/Eredmények
Előzetes/Eredmények : Most vagy soha

Most vagy soha

  2012.10.31. 12:25

Pescara+otthon=győzelem?

2012/10/31 - Szerda - 20:45 - Verona - Stadio Marc'Antonio Bentegodi


Ezen a meccsen több fog eldőlni mint az eddigieken. Ez a meccs egy BL döntővel ér fel! Mivel eddig jó sok pontot adtunk már ki a kezünkből, itt az idő, hogy megszerezzünk néhányat. A Pescara erre egy ideális ellenfél. Bár tilos lebecsülni őket, mert egy nagyon fiatal csapatuk van, sőt! Van bennük egy nagy potenciál. De nézhetjük több szemszögből is: Corini alatt még nem volt "kötelező" meccsünk. Most fog megmutatkozni, hogy mit is tud a csapat. Hogy képes-e bennmaradni. Néhány helyen írták (meglehetősen sokan), hogy ha ezt a meccset elveszítjük megyünk a "levesbe". Szerencsére azért még messze a szezon vége és még Corini munkája most kezd majd megmutatkozni.

Ezen a meccsen mindent bele kell adni. Puggioni, Sorrentino, Viotti, Andreolli, Frey, Jokic, Dainelli, Papp, Dramé, Farkas, Rigoni M., Cruzado, Hetemaj, Luciano, Rigoni L., Guana, Cofie, Stoian, Di Michele, Moscardelli, Pellissier, Théréau, Samassa.
Vacek eltiltás miatt, Squizzi, Cesar, Sardo és Paloschi sérülés miatt nem lesz jelen a meccsen.

Olyan sokat gondolkodtam erről a meccsről, hogy már a Chievoval álmodtam (másodszor :D). És fellehet tenni a kérdést. Vajon tényleg ennyire fontos ez a meccs? Egyik veronai barátom azt mondta, hogy a játékosok morálja nagyon lent van. Reméljük Corini fellelkesíti őket. Ez a meccs elsősorban a 3 pontért fog menni, de azért észre kell venni, hogy legjobban az önbizalmunk visszaszerzéséért megy a csata ma este 20:45-től.

Corini felállásait nem lehet kiszámítani. 3 meccs alatt 3 taktikával kezdett és legalább 6-ot használt...

A Pescarából nem ártana elvinnünk egy-két játékost. Rájuk kell nagyon figyelni a meccsen. Egyik ilyen Weiss. A Szlovák fiatal játékos nagyon érzi a pályát. A védelemben is vannak azért jó játékosok: Romagnoli és a Romától kölcsönben lévő Cresenzi. A csatársorban pedig Vukusic.

Forza Chievo!

     
Impresszum

Már van facebook oldalunk is! A neve: Tifosi Ungeheresi del Chievo

Gyertek fórumozni! Nem kell, hogy a Chievonak szurkolj. :) (SG fórum)

Ha van valami észrevételed, vagy akarsz írni egy cikket akkor írj!: ezekiel212@freemail.hu

Forza Chievo!

     
szerkesztő:
     
Grafikai segítő:
     
Barátok
     
szavazás
Ki lesz a gólkirály a 2016 / 2017-es szezonban
Tippeld meg, ki lesz a házi gólkirály a 2016 / 2017-es szezonban

Riccardo Meggiorini
Valter Birsa
Roberto Inglese
Lucas Castro
Sergio Pellissier
Antonio Floro Flores
Fabrizio Cacciatore
Nicola Rigoni
Vittorio Parigini
más
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
A hónap játékosa:
Valter Birsa
     
Vélemény
Lezárt szavazások
     
A meccs játékosa
Cyril Thereau
     

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!